Olağan Genel Kurul Toplantısı Daveti
22 Ağustos 2021

Sayın Dernek Üyemiz;

Derneğimizin Olağan Genel Kurulu; aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere 22/Ağustos/2021 Pazar günü saat 14:00‘te Birlik Mahallesi, Katar Caddesi No: 11 Çankaya/Ankara adresindeki dernek merkez adresinde toplanacaktır.

İlk toplantıda yetersayı sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı nisap aranmaksızın 29/Ağustos/2021 Pazar günü yine aynı yer ve saatte yapılacaktır.

Olağan Genel Kurul toplantısına katılmanız önemle rica olunur.

Saygılarımızla,

GÜNDEM:
  1. Açılış Yoklama,
  2. Divan Seçimi ve Saygı Duruşu, İstiklal Marşının Okunması,
  3. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması ve ibrası,
  4. Denetleme Kurulu Raporunun Okunması ve ibrası,
  5. 2018-2019-2020 yılları Bilanço ve Gelir Tablolarının okunması müzakeresi ve ibrası,
  6. Dernek Üyelerinin giriş ve yıllık aidatının belirlenmesi
  7. Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi
  8. Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi
  9. Dernekler Kanununun 22.maddesi gereğince taşınmaz mal alınması veya satılması hususunda yönetim kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi
  10. Dernekler Kanunu’ndaki son değişiklikler çerçevesinde mevcut tüzüğün yeniden değerlendirilmesi
  11. Dernek bünyesinde Acil ve Afet Müdahale Ekibi ve Sosyal Tesis Kurulması önerisinin görüşülmesi
  12. Dilek ve Öneriler
  13. Kapanış
Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği
Cumhur ÖZEN

Daha Fazla Bilgi

Dünya Engelliler Günü Sesli Fotoğraf Sergisi

Yaklaşık 4 milyon mülteciye ev sahipliği yapan Türkiye’de yaşayan, neredeyse her beş mülteciden biri engelli. Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu, UNFPA Türkiye; Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği’nin (SGDD-ASAM) iş birliği ve Avrupa Birliği insani yardım fonlarının desteğiyle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında hazırlanan Sesli-Fotoğraf Sergisinin açılışını yaptı. Engelli mültecilerin kendi çektikleri fotoğraflardan oluşan ve her fotoğrafın Türkçe, İngilizce, Arapça ve Farsça olarak sesli ve yazılı betimlemeleri eşliğinde açılan sergi, 2-5 Aralık tarihlerinde Ankara CerModern’de ziyaret edilebilecek.

EnglishFrenchGermanItalianTurkish